• GROOTHANDEL IN PORTUGESE PRODUCTEN
  • ADRES : RIGA 4 E, BARENDRECHT
  • ZATERDAG GEOPEND VOOR AFHAAL, LOCATIE OPEN 10:00-15:00
  • VOOR PARTICULIEREN OF BEDRIJVEN
  • info@portugeseproducten.nl
  • GROOTHANDEL IN PORTUGESE PRODUCTEN
  • ADRES : RIGA 4 E, BARENDRECHT
  • ZATERDAG GEOPEND VOOR AFHAAL, LOCATIE OPEN 10:00-15:00
  • VOOR PARTICULIEREN OF BEDRIJVEN
  • info@portugeseproducten.nl

Nestum com Mel / Ontbijt pap Nestum Honing 600 Gr.

Beschrijving

Nestum com Mel / Ontbijt pap Nestum Honing 600 Gr.


NESTUM zijn granen om 's morgens vroeg met melk te bereiden voor een zeer smakelijk ontbijt.

NESTUM is een voedzame en smakelijke ontbijtoplossing voor kinderen en volwassenen die een heerlijke smaak combineert met de voordelen van granen, die de energie leveren die nodig is om de uitdagingen van het dagelijks leven het hoofd te bieden.

Natuurlijke bron van energie, gemakkelijk te assimileren en rijk aan vitaminen en mineralen, NESTUM bevredigt en bevredigt.

NESTUM maakt het begin van de hele familiedag heel praktisch, omdat het heel eenvoudig is om te bereiden: voeg gewoon warme of koude melk toe, roer goed en wees klaar om te consumeren.

NESTUM kan ook worden bereid met alternatieve melkdranken zoals soja-, haver-, amandel- of rijstdranken en worden vergezeld door stukjes gekookt of geplet fruit.

De voedingskenmerken en de unieke smaak van NESTUM maken al bijna 60 jaar deel uit van het dagelijks leven van de Portugezen.


Bereiding NESTUM:

HET IS ZO SIMPEL OM UW NESTUM te bereiden

1. Giet 160 ml warme of koude melk in een kom of diepe schaal.

2. Voeg 6 eetlepels (30 g) NESTUM toe en roer goed.

Je NESTUM is klaar om te eten en het is heerlijk!

Kan ik NESTUM bereiden zonder met melk te zijn? NESTUM is speciaal ontwikkeld om met melk te bereiden, maar kan worden bereid met speciale alternatieven zoals sojadrank, rijst, amandel, haver of andere.

Wat is de beste tijd van de dag om NESTUM te consumeren? NESTUM is speciaal ontwikkeld om bij het ontbijt te worden geconsumeerd, zodat de dag vol energie begint. NESTUM kan echter op andere momenten van de dag worden geconsumeerd, zoals bij het tussenvoegen van maaltijden en het opladen van de energie die nodig is voor de beste fysieke en intellectuele prestaties.

Vanaf welke leeftijd kunt u NESTUM gebruiken? NESTUM is een product dat normaal gesproken wordt geïntroduceerd bij het voeden van kinderen rond de 3 jaar. We weten echter dat vroege introductie gebruikelijk is, afhankelijk van het stadium van voedselverscheidenheid van het kind. Als u NESTUM vóór de leeftijd van 3 jaar wilt introduceren, raden we u aan een arts te raadplegen.