• GROOTHANDEL IN PORTUGESE PRODUCTEN
  • ADRES : RIGA 4 E, BARENDRECHT
  • ZATERDAG GEOPEND VOOR AFHAAL, LOCATIE OPEN 10:00-15:00
  • VOOR PARTICULIEREN OF BEDRIJVEN
  • info@portugeseproducten.nl
  • GROOTHANDEL IN PORTUGESE PRODUCTEN
  • ADRES : RIGA 4 E, BARENDRECHT
  • ZATERDAG GEOPEND VOOR AFHAAL, LOCATIE OPEN 10:00-15:00
  • VOOR PARTICULIEREN OF BEDRIJVEN
  • info@portugeseproducten.nl

Graag stellen wij ons aan U voor:

Mijn naam is Emilio Martins de Sousa, samen met mijn vrouw Josinete Camargo en rest van de familie, runnen wij de groothandel en webshop portugeseproducten.nl.

Wij zijn een groothandel in Portugese en Braziliaanse wijnen en levensmiddelen. Het is een echt familiebedrijf, gerund door mijn vrouw en mijzelf.

Ons bedrijf is gevestigd in Barendrecht, Riga 4 E nabij de IKEA Barendrecht.

Wij hebben veel bekendheid en kennis van Portugese producten, vanwege onze nationaliteit en jarenlang gebruik hiervan. Wij zijn beide van mening dat producten uit Portugal en Braziliƫ van hoge kwaliteit zijn en veel toegevoegde waarde bezitten. We werken dan ook uitsluitend met kwaliteitsproducten, welke we zelf eerst keuren voordat we ze aan u verkopen.

Wij zijn de groothandel en webshop begonnen met als hoofdreden een ieder te kunnen laten genieten van de veelzijdigheid van onze producten uit Portugal en Braziliƫ. Door deze producten te importeren en aan te bieden via onze kanalen.

Door mijn jarenlange ervaring als vakbekwaam slijter , en ook liefhebber van wijnen , kan ik U met trots ons veelzijdige wijnassortiment aanbieden.Wij houden de prijzen als groothandel zo laag mogelijk, zodat al onze producten toegankelijk zijn voor iedereen.

Wij hebben een ruim assortiment aan producten welke we U aanbieden via de webshop, of via ons magazijn. Grote bestellingen worden door ons op locatie uitgeleverd neem hiervoor contact met ons op 06-39569971.

Klanttevredenheid is voor ons de belangrijkste pijler van ons bedrijf, we begrijpen dan ook heel goed dat het succes van onze onderneming hiervan af hangt.

Mocht er iets niet naar tevredenheid zijn, dan lossen we dit persoonlijk op. We treden met U in contact en zoeken gezamenlijk naar een oplossing.

Ook zijn wij elke zaterdag geopend op onze locatie te Barendrecht van 10:00 - 15:00 ,

kom allen langs en ervaar onze Portugese en Braziliaanse gastvrijheid onder het genot van een lekker bakje koffie.

Emilio Martins de Sousa

Drijfveer en mede-oprichter van portugeseproducten.nl. Ondernemer in hart en nieren, wijnkenner en duizendpoot. Houdt van Portugal , en vertelt U hier graag over.

Josinete Camargo

Mede-oprichtster en spil in het bedrijf. Een echte doorzetster geboren in Braziliƫ. Heeft kennis over al onze producten. De vrolijke noot in ons midden.

Familie Martins de Sousa

De gehele familie vind het leuk om te ondersteunen in onze zaak.

Vader , Zonen en Moeder doen allen hun ding om ons succes te vergroten.