• GROOTHANDEL IN PORTUGESE PRODUCTEN
  • ADRES : RIGA 4 E, BARENDRECHT
  • ZATERDAG GEOPEND VOOR AFHAAL, LOCATIE OPEN 10:00-15:00
  • VOOR PARTICULIEREN OF BEDRIJVEN
  • info@portugeseproducten.nl
  • GROOTHANDEL IN PORTUGESE PRODUCTEN
  • ADRES : RIGA 4 E, BARENDRECHT
  • ZATERDAG GEOPEND VOOR AFHAAL, LOCATIE OPEN 10:00-15:00
  • VOOR PARTICULIEREN OF BEDRIJVEN
  • info@portugeseproducten.nl

Mel de Montanha Quinta Jugais 250 gr / Berg Honing

€ 5,99
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Mel de Montanha Quinta Jugais 250 gr / Berg Honing


Nectar van de natuur berg honing

De zoetste nectar van de natuur, perfect om recepten op een meer natuurlijke manier te zoeten. Onze berghoning, verkregen uit de zuiverste bergsoorten, heeft een delicate smaak en zal de smaak van uw gerechten versterken.

Gebruik creatief om gewoonweg fantastische suggesties te creëren als smaakmaker voor salades, wit vleesgerechten of desserts.


8 gezondheidsvoordelen van honing

Honing is een voedingsmiddel dat wordt verkregen uit de nectar die bijen verzamelen van bloemen.

Behalve dat het een uitstekende natuurlijke zoetstof is, heeft honing verschillende eigenschappen en voordelen voor onze gezondheid.

Honing is rijk aan kalium, magnesium, natrium, calcium, fosfor, ijzer, mangaan, kobalt, koper en enkele andere mineralen en heeft ook ontstekingsremmende, antibacteriële en antivirale eigenschappen.

Ontdek de 8 gezondheidsvoordelen van honing.


1. Vermindert keelpijn en hoesten

De antibiotische en antiseptische eigenschappen van honing maken dit voedsel zeer effectief bij het verlichten van keelpijn.

Honing helpt ook de groei van micro-organismen te voorkomen die pijn en ontstekingen veroorzaken.

2. Versterkt het immuunsysteem

Omdat het rijk is aan fytonutriënten en omdat het antibacteriële en antivirale eigenschappen heeft, is honing een voedingsmiddel dat kan helpen het immuunsysteem te versterken, dat wil zeggen, het versterkt de afweer van het lichaam.

3. Verbetert de gezondheid van de huid

Naast de aanwezigheid van antioxidanten die bijdragen aan huidverjonging, heeft honing antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen, waardoor de genezing van kleine wonden en brandwonden wordt bevorderd wanneer ze er rechtstreeks op worden aangebracht.

Honing werkt ook als een natuurlijke vochtinbrengende crème, waardoor de huid zachter, gelijkmatiger en zonder vlekken wordt.

4. Reguleert het spijsverteringsstelsel

De probiotische effecten van honing zorgen ervoor dat het uitstekend helpt om de goede werking van de darm te behouden, waardoor een betere opname van voedingsstoffen wordt bevorderd.

5. Draagt ​​bij aan het welzijn

Honing stimuleert de aanmaak van serotonine in het lichaam.

Serotonine is een neurotransmitter die verantwoordelijk is voor het gevoel van plezier en welzijn. Zo draagt ​​honing bij aan een kalmerend effect, waardoor je beter kunt slapen.

6. Draagt ​​bij aan een gezonder hart

De aanwezigheid van antioxidanten en flavonoïden maakt honing tot een uitstekend voedingsmiddel voor de gezondheid van het hart, omdat het ook helpt om het LDL-cholesterolgehalte (het slechte cholesterol) te verlagen en antioxidanten ook helpen om de vorming van plaque in de bloedvaten te verminderen. , op deze manier kunnen helpen voorkomen cardiovasculaire problemen.

7. Geeft natuurlijke energie Honing is een voedingsmiddel dat rijk is aan natuurlijke suikers, dat wil zeggen een combinatie van glucose en fructose, waardoor het een uitstekende optie is voor iedereen die op zoek is naar een gezond alternatief voor conventionele geraffineerde suiker.

Naast het leveren van energie, kan honing helpen bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel.

8. Helpt gifstoffen te verwijderen

Honing is een natuurlijke zoetstof die helpt gifstoffen uit het lichaam te verwijderen en ook het spijsverteringsproces bevordert.


The Taste of Excellence

het zit in de grondstoffen Productkwaliteit is in een combinatie van attributen die de waarde ervan als voedsel bepalen.

Natuurlijke Ingrediënten :

De as van gezond eten gaat door natuurlijke ingrediënten, producten die actieve ingrediënten bevatten die componenten bevatten die gunstig zijn voor de gezondheid.

Geen kleurstoffen Geen conserveermiddelen!