• GROOTHANDEL IN PORTUGESE PRODUCTEN
  • ADRES : RIGA 4 E, BARENDRECHT
  • ZATERDAG GEOPEND VOOR AFHAAL, LOCATIE OPEN 10:00-15:00
  • VOOR PARTICULIEREN OF BEDRIJVEN
  • info@portugeseproducten.nl
  • GROOTHANDEL IN PORTUGESE PRODUCTEN
  • ADRES : RIGA 4 E, BARENDRECHT
  • ZATERDAG GEOPEND VOOR AFHAAL, LOCATIE OPEN 10:00-15:00
  • VOOR PARTICULIEREN OF BEDRIJVEN
  • info@portugeseproducten.nl

Manteiga Milhafre dos Açores / Milhafre Boter uit de Azorren 250 Gr.

€ 3,29
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Manteiga Milhafre dos Açores / Milhafre Boter uit de Azorren 250 Gr.


De boter Milhafre dos Açores staat bekend om zijn onderscheidende sensorische kenmerken, die de voorkeur van de consument waard zijn. Met een werkelijk unieke smaak, intense kleur en een zachte textuur past het perfect bij alle soorten brood en toast. De puurheid en natuurlijkheid van de regio van oorsprong - de Azoren - dragen bij aan het unieke karakter ervan.

Milhafre dos Açores staat synoniem voor een oorsprong die wordt erkend als een bron van kwaliteitsproducten, met een uitgesproken en intense smaak - de Azoren. Milhafre dos Açores heeft de echte ziel van het land en de Azoren, de kracht van zijn landschappen, de authenticiteit van zijn vruchtbare weilanden, het karakter en de wijsheid van de meest toegewijde producenten.


Wie houdt er van, die proeft a-do-ra !


Milhafre dos Açores werd geboren in 1953 en was lange tijd een exclusief botermerk. Milhafre boter - een boter met een uniek profiel, gekenmerkt door zijn gele kleur, intense smaak en licht "pittig" zoutgehalte. Deze kenmerken maakten, en doen dat nog steeds, van Milhafre-boter, een zintuiglijke prikkel en een van de referenties van de producten van de Azoren.
Later, en met exclusieve marketing op de Azoren, lanceerde het merk Leite Milhafre van de Azoren Medium-Fat and Thin, Pasteurized Cream en Flamengo Cheese in Barra e Slices.
In 2017 en 2018 lanceert Milhafre dos Açores zijn halfvette weidemelk, de gerijpte kaas van het eiland Terceira, in zijn geheel of in handige porties van 350 geo Azoren-kaas in romige plakjes.
In 2019 breidt Milhafre dos Açores het Cheese-assortiment uit en lanceert de nieuwe Cheese van Ilha Graciosa in partjes van 280 g.


Biologische productiemodus


Milhafre dos Açores is altijd synoniem geweest voor kwaliteitsvoedselproducten, uitgesproken smaak en van erkende oorsprong - de Azoren. Nu mag Milhafre ook trots zijn op een biologische productiemethode. Dit is de manier van produceren van de nieuwe Biologische Milhafre Weidemelk.
Vandaag vervult deze melk ons ​​met trots!
Meer dan 2 jaar waren producenten de eersten die voor de biologische productiemethode kozen. Het was veel werk! Alleen bij de voorbereiding van de bodems werden meer dan twee jaar van conversie gewijd. Om de certificering van de biologische productiemethode te behalen, was het een lang en nauwgezet proces, tot in detail. Maar het was het waard.
Het resultaat is een unieke melk. Letterlijk. Milhafre is tenslotte de enige biologische weidemelk op de Azoren.