• GROOTHANDEL IN PORTUGESE PRODUCTEN
  • ADRES : RIGA 4 E, BARENDRECHT
  • ZATERDAG GEOPEND VOOR AFHAAL, LOCATIE OPEN 10:00-15:00
  • VOOR PARTICULIEREN OF BEDRIJVEN
  • info@portugeseproducten.nl
  • GROOTHANDEL IN PORTUGESE PRODUCTEN
  • ADRES : RIGA 4 E, BARENDRECHT
  • ZATERDAG GEOPEND VOOR AFHAAL, LOCATIE OPEN 10:00-15:00
  • VOOR PARTICULIEREN OF BEDRIJVEN
  • info@portugeseproducten.nl

Herdade Dos Grous Vinho Branco / Herdade Dos Grous Witte Wijn 0,75 L

€ 13,99
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Herdade Dos Grous Vinho Branco / Herdade Dos Grous Witte Wijn 0,75 L


Druivensoorten: Antão Vaz (50%) Arinto (30%) Kledingkast (20%)

Wijnmaken: De met de hand geselecteerde druiven worden, na het verwijderen van de respectieve folie, gekoeld door een thermische schok van 10 ° C.

Na 48 uur koude gisting fermenteert de wijn de komende drie weken in stalen tanks bij een temperatuur van 14ºC.

Hoe te serveren: We raden deze wijn aan als bijgerecht bij zeevruchten, gevogelte of Carbonara-pasta.

Serveer op een temperatuur tussen de 10 en 12ºC.


In de wijngaarden van Herdade dos Grous worden de modernste methoden van wijnproductie gebruikt, vooral een geavanceerd irrigatiesysteem dat gebruik maakt van de "druppeltechniek". Voor de aanplant van de wijngaarden werd gebruik gemaakt van de klimatologische omstandigheden, het idee van de regio.

Hier rijpen verschillende rode druivensoorten, voornamelijk de belangrijkste op regionaal niveau, evenals enkele internationale. In de kelder wordt de nieuwste technologie gebruikt, samen met traditionele wijnbereidingsmethoden. Alle druiven die in de kelder aankomen, worden handmatig op tafel geselecteerd en de wijn wordt verkregen door de zachte maceratie van elke variëteit, om de uitstekende kwaliteit te garanderen.

De wijn wordt opgeslagen in een kelder onder uitstekende omstandigheden van vochtigheid en temperatuur in Franse en Amerikaanse houten vaten, zodat de wijn op een uitstekende manier kan rijpen.

Vervolgens labelt de wijnboer de verschillende wijnmerken met behulp van de basiswijn, waarin de individuele kwaliteit van elke wijn kan worden verkregen.