• GROOTHANDEL IN PORTUGESE PRODUCTEN
  • ADRES : RIGA 4 E, BARENDRECHT
  • ZATERDAG GEOPEND VOOR AFHAAL, LOCATIE OPEN 10:00-15:00
  • VOOR PARTICULIEREN OF BEDRIJVEN
  • info@portugeseproducten.nl
  • GROOTHANDEL IN PORTUGESE PRODUCTEN
  • ADRES : RIGA 4 E, BARENDRECHT
  • ZATERDAG GEOPEND VOOR AFHAAL, LOCATIE OPEN 10:00-15:00
  • VOOR PARTICULIEREN OF BEDRIJVEN
  • info@portugeseproducten.nl

Quinta do Barco Pronuncia Vinho Verde Branco 0,75 L

€ 9,99
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Quinta do Barco Pronuncia Vinho Verde Branco 0,75 L


11% Vol. || 750ml.

Producent JFS - Sociedade Vinícola

Beoordeling van witte Vinho Verde

Witte wijntype Loureiro en Arinto-druiven

Cávado Subregio

Bodemtype Graniet, zuur en arm, met een mediterraan klimaat en geaccentueerde Atlantische invloed.

Enologie- ingenieur Pedro Mota

Bewaarflessen moeten worden bewaard bij een temperatuur van 12º, in een verticale positie, met een constante relatieve vochtigheid van 60%.

Opslag Tot 2 jaar na botteling

Koppelen Ideaal als aperitief of als bijgerecht bij een maaltijd, vooral bij vis, zeevruchten, wit vlees of salades.

Het moet geserveerd worden tussen 8º en 10ºC.


...Waar de frisheid van Vinho Verde voldoet aan de Minho-traditie...

Een vinho verde waarderen is veel meer dan het waarderen van het aroma, de smaak of het uiterlijk.

Het is kunnen genieten van al het plezier, alle dromen die in een fles zijn gestopt.


"Vinho Verde" is uniek in de wereld omdat het uitsluitend wordt geproduceerd in het noordwesten van Portugal, in het geografische gebied dat bekend staat als Entre-Douro-e-Minho, aangeduid als de afgebakende regio van Vinhos Verdes."


JFS - Sociedade Vinícola, Lda., gevestigd in een typische boerderij in het noorden van Portugal, Quinta do Barco, is een wijnbouwbedrijf dat witte Vinho Verde, Vinho Verde Red en Vinho Verde Rosé produceert en verkoopt.


Quinta do Barco werd in 1994 overgenomen door het bedrijf JFS en gedurende de eerste acht jaar was de belangrijkste activiteit de commercialisering van de grondstof die werd geproduceerd voor de verschillende economische agenten in de regio.


In 2002 werd in een ruimte die voorheen werd gebruikt voor de opslag van hopbloemen, een grote wijnmakerij gecreëerd voor het begin van wat een welvarend pad zou zijn in de productie van eigen wijnen met het merk Quinta do Barco.

Witte Vinho Verde kwam als eerste op de markt.

Twee jaar later, als gevolg van de grote vraag, begon het bedrijf ook rode vinho verde te produceren. Meer recentelijk, sinds 2012, produceert het bedrijf ook rosé verde wijn.


Het belangrijkste doel van JFS is om zijn klanten wijnen van hoge kwaliteit aan te bieden, waarbij de meest karakteristieke variëteiten van de regio worden verbouwd en waarin het mogelijk is om een ​​niveau van uitmuntendheid te bereiken, met uitsluitend de druiven die afkomstig zijn van Quinta do Barco, met inachtneming van een strikt wijnprotocol


Alle wijnen worden geproduceerd op Quinta do Barco, een landgoed met een wijngaardoppervlakte van 26 hectare, gelegen in de regio Minho, in de gemeente Barcelos, parochie van Manhente.

De wijnen worden uitsluitend verkregen van druiven van de aanbevolen variëteiten voor de subregio Cávado en dragen de oorsprongsbenaming "Vinho Verde", uniek in de wereld.

Het wijnhuis, gelegen op de boerderij zelf, is uitgerust met geavanceerde technologie, waardoor alle wijnen kunnen worden gevinifieerd met behulp van een modern en streng vinificatieprotocol.

Tijdens de oogst worden de trossen handmatig geoogst, in kleine doosjes, waarbij de individualiteit van elke variëteit wordt uitgewerkt. Na de fermentatie worden verschillende batches gemaakt om de gewenste kenmerken van elke wijn te verkrijgen.

De productie en marketing van Quinta do Barco en Suape wijnen is verantwoordelijk voor het bedrijf JFS, dat zich sinds 1994 toelegt op de wijnindustrie.