• GROOTHANDEL IN PORTUGESE PRODUCTEN
  • ADRES : RIGA 4 E, BARENDRECHT
  • ZATERDAG GEOPEND VOOR AFHAAL, LOCATIE OPEN 10:00-15:00
  • VOOR PARTICULIEREN OF BEDRIJVEN
  • info@portugeseproducten.nl
  • GROOTHANDEL IN PORTUGESE PRODUCTEN
  • ADRES : RIGA 4 E, BARENDRECHT
  • ZATERDAG GEOPEND VOOR AFHAAL, LOCATIE OPEN 10:00-15:00
  • VOOR PARTICULIEREN OF BEDRIJVEN
  • info@portugeseproducten.nl

Herdade Dos Grous Vinho Tinto / Herdade Dos Grous Rode Wijn 0,75 L

€ 13,99
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Herdade Dos Grous Vinho Tinto / Herdade Dos Grous Rode Wijn 0,75 L


Druivensoorten: Alicante Bouchet (30%) Syrah (15,5%) Touriga Nacional (20%) Aragonese (35%)


Wijnmaken: De met de hand geselecteerde druiven worden, na het verwijderen van de respectieve folie, gekoeld door een thermische schok van 10 ° C.

Na twee dagen koude maceratie fermenteert de wijn in kleine stalen tanks. De rijping vindt plaats in Franse houten vaten.

Hoe te serveren: We raden deze wijn aan als bijgerecht bij rosbief, kipcurry of spaghetti bolognese.

Serveer op een temperatuur tussen 14 en 16ºC

In de wijngaarden van Herdade dos Grous worden de modernste methoden van wijnproductie gebruikt, vooral een geavanceerd irrigatiesysteem dat gebruik maakt van de "druppeltechniek". Voor de aanplant van de wijngaarden werd gebruik gemaakt van de klimatologische omstandigheden, het idee van de regio.

Hier rijpen verschillende rode druivensoorten, voornamelijk de belangrijkste op regionaal niveau, evenals enkele internationale. In de kelder wordt de nieuwste technologie gebruikt, samen met traditionele wijnbereidingsmethoden. Alle druiven die in de kelder aankomen, worden handmatig op tafel geselecteerd en de wijn wordt verkregen door de zachte maceratie van elke variëteit, om de uitstekende kwaliteit te garanderen.

De wijn wordt opgeslagen in een kelder onder uitstekende omstandigheden van vochtigheid en temperatuur in Franse en Amerikaanse houten vaten, zodat de wijn op een uitstekende manier kan rijpen.

Vervolgens labelt de wijnboer de verschillende wijnmerken met behulp van de basiswijn, waarin de individuele kwaliteit van elke wijn kan worden verkregen.