Da Terrinha Mistura para pão de queijo 250g
Beschrijving
Da Terrinha Mistura para pão de queijo 250g
INGREDIËNTEN: Cassavezetmeel en gemodificeerd zetmeel.
GLUTENVRIJ.
Behoud: Bewaar op een koele en luchtige plaats.
onsumeer het product binnen de vervaldatum.
Zorg: Koude oven: het kaasbrood wordt hard;
Ongereguleerde oven: het kaasbrood wordt van boven wit en brandt van onderen;
Zeer hete oven: het kaasbrood wordt bruin van buiten en bakt niet van binnen;
Magnetrongebruik niet aanbevolen;
Verwarm voor het bakken de oven voor op 200ºC.
TRADITIONEEL KAASBROOD RECEPT
Ingrediënten: › 250 g traditionele Terrinha-kaasbroodmix; › 02 eieren; › 100 g geraspte Parmezaanse kaas; › 50 ml olie; › 100 ml water; › 100 ml melk; › Zout naar smaak.
Methode van voorbereiden: Voeg in een bakje 250 g van de traditionele kaasbroodmix van Terrinha toe.
Voeg de eieren, geraspte kaas, zout toe en meng goed.
Voeg dan de olie, het water en de melk toe en meng goed tot het krulpunt bereikt is.
Als de balletjes eenmaal gemaakt zijn, bak of vries ze dan meteen in.
Bij het bakken: verwarm de oven minimaal 5 minuten voor.
Spreid uw broden uit op een bakplaat met anti-aanbaklaag, laat een ruimte van 2 cm ertussen en plaats ze in de oven.
Wacht 25 minuten of tot ze goudbruin zijn.
Serveer warm en bij voorkeur met Extra Sterke Koffie van Terrinha.