• GROOTHANDEL IN PORTUGESE PRODUCTEN
  • ADRES : RIGA 4 E, BARENDRECHT
  • ZATERDAG GEOPEND VOOR AFHAAL, LOCATIE OPEN 10:00-15:00
  • VOOR PARTICULIEREN OF BEDRIJVEN
  • info@portugeseproducten.nl
  • GROOTHANDEL IN PORTUGESE PRODUCTEN
  • ADRES : RIGA 4 E, BARENDRECHT
  • ZATERDAG GEOPEND VOOR AFHAAL, LOCATIE OPEN 10:00-15:00
  • VOOR PARTICULIEREN OF BEDRIJVEN
  • info@portugeseproducten.nl

Cerelac Farinha Lactea Multifrutos / Kinderpap Cerelac Multifruit zonder Gluten 250 Gr.

Niet op voorraad

Beschrijving

Cerelac Farinha Lactea Multifrutos / Kinderpap Cerelac Multifruit zonder Gluten 250 Gr.


PRODUCTVOORDELEN

CERELAC 1ª Pap Multifrutos is een kinder pap gemaakt van glutenvrije granen (rijst) en zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van baby's vanaf 4 maanden.

Het presenteert een zachte textuur en de smaak van de eerste eenvoudige vruchten (appel, banaan en peer), die de ideale manier zijn om uw baby het eerste voedsel te presenteren naast de melk,

en moet worden bereid met water.

Voedsel op basis van granen.
VOORDELEN

Glutenvrije granen, qua voedingswaarde compleet en verrijkt met immuno nutriënten (ijzer, zink, vitamine A, B1 en C). De pap is gemaakt met glutenvrije granen om ervoor te zorgen dat de gevoeligste magen op hun gemak blijven.

Enzymatisch gehydrolyseerde granen, voor een zachte smaak en een snelle bereiding, zonder klontjes. Bifidus BL, CERELAC is de enige pap met Bifidus BL.

Meer dan 70% van de dagelijkse ijzerreferentiewaarde, die bijdraagt ​​aan de normale cognitieve ontwikkeling van de baby. Meer dan 50% van de dagelijkse referentiewaarde van jodium, die bijdraagt ​​aan de normale groei van de baby.
INGREDIËNTEN:

Meel (52%) (gehydrolyseerde rijst en rijst), magere melkpoeder (23,4%), gedehydrateerde vruchten (14,6%), [appel, banaan, maïszetmeel, maltodextrine, peer, emulgator (zonnebloemlecithine ), plantaardige oliën (palmoleïne, koolzaad, kokosnoot, zonnebloem), minerale stoffen (calciumcarbonaat, ferrofumaraat, zinksulfaat, kaliumjodide), vitamines (C, PP, E, B1, pantotheenzuur, A , B6, K, foliumzuur, biotine, D), smaakstof (vanilline), cultuur van bifidobacteriën.

Dit product bevat geen gluten.

Niet geschikt voor baby's die allergisch zijn voor koemelkeiwitten.WERKWIJZE VOOR DE BEREIDING:

1. Was je handen grondig voordat je de pap van de baby gaat bereiden en zorg ervoor dat alle keukengerei goed is gewassen.

2. Kook het water gedurende 5 minuten. Laat afkoelen (40 ° C).

3. Giet 150 ml in de kom van de baby. Voeg 50 g of 9 eetlepels CERELAC toe. Roer met een vork tot je een homogene pap krijgt.

4. Geef de baby onmiddellijk een schone lepel.

Bewaar de pap niet die de baby niet heeft gegeten.

MANIER VAN bewaren Sluit het zakje na opening goed na gebruik en bewaar het op een koele, droge plaats niet later dan drie weken na opening gebruiken.