• GROOTHANDEL IN PORTUGESE PRODUCTEN
 • ADRES : RIGA 4 E, BARENDRECHT
 • ZATERDAG GEOPEND VOOR AFHAAL, LOCATIE OPEN 10:00-15:00
 • VOOR PARTICULIEREN OF BEDRIJVEN
 • info@portugeseproducten.nl
 • GROOTHANDEL IN PORTUGESE PRODUCTEN
 • ADRES : RIGA 4 E, BARENDRECHT
 • ZATERDAG GEOPEND VOOR AFHAAL, LOCATIE OPEN 10:00-15:00
 • VOOR PARTICULIEREN OF BEDRIJVEN
 • info@portugeseproducten.nl
Cerelac 5 Frutos 250 Gr.

Cerelac 5 Frutos 250 Gr.

€ 3,49

incl. btw, plus verzending

Beschrijving

Cerelac 5 Frutos 250 Gr.

CERELAC 5 Fruit, zonder toegevoegde suikers, speciaal ontwikkeld voor baby's, is de ideale basis voor een gezond gevarieerd dieet. Het is een pap gemaakt van granen met gluten, te bereiden met water, die voldoende voedingswaarde heeft voor het voeden van baby's vanaf 6 maanden.

Het biedt de baby de voordelen van granen, met een milde smaak, gecombineerd met de smaak van fruit. Deze babypap heeft een gladde textuur, wat de baby helpt bij de overgang naar voeding met een lepel, waardoor hij nieuwe smaken en consistenties leert kennen. Gemaakt in Portugal! (oorsprong van tarwe: EU)

Speciaal geselecteerd en gekweekt voedsel op basis van granen voor zuigelingenvoeding.

Voordelen:

 • Babyvoeding met granen, qua voedingswaarde compleet en verrijkt met ijzer, zink, vitamine A, B1 en C.
 • Gehydrolyseerd granen-enzym, voor een snelle bereiding, zonder klontjes en met een milde smaak. Wij zijn een familiebedrijf.
 • Bifidus BL, CERELAC is de enige paus met Bifidus BL.
 • Meer dan 50% van de dagelijkse referentiewaarden * , van:
 • IJzer , dat bijdraagt ​​aan de normale cognitieve ontwikkeling van kinderen.
 • Jodium, dat bijdraagt ​​aan de normale groei van kinderen.
 • Zonder toegevoegde suikers, bevat het alleen natuurlijk voorkomende suikers.

* Referentiewaarden volgens DL nº 53/2008 van 25 maart.

Formaat: 250 g


Ingrediënten

Tarwe meel (28,7%), gehydrolyseerde tarwe meel (20,3%), magere melkpoeder (22,7%), bananen vlokken (6,5%), plantaardige oliën (koolzaad, zonnebloem), melk poeder (5,1%), sinaasappelschilfers (3,7%) [gedehydrateerde sinaasappel, maïszetmeel, maltodextrine, emulgator (zonnebloemlecithine)], ananasvlokken (2,4%) [ananas (1, 9%), banaan], appelvlokken (1,4 %) [gedehydrateerde appel, maïszetmeel, maltodextrine, emulgator (zonnebloemlecithine)], perenvlokken (0,9%) [peer, maïszetmeel, maltodextrine, emulgator (zonnebloemlecithine)], minerale stoffen (calciumcarbonaat, ferrofumaraat, zinksulfaat , kaliumjodide), kweek van bifidobacteriën, vitamines (C, PP, E, B1, pantotheenzuur, A, B6, K, foliumzuur, biotine, D), aroma (vanilline).

Dit product bevat gluten.

Niet geschikt voor baby's met een allergie voor koemelkeiwitten.

Voorbereiding

1. Was uw handen grondig voordat u de pap van uw baby klaarmaakt en zorg ervoor dat al het keukengerei goed is gewassen. 2. Kook drinkwater gedurende 5 minuten. Laat afkoelen (40ºC). Giet 160 ml in de babykom. 3. Voeg 45 g of 5 ondiepe eetlepels CERELAC 5 Fruits toe. 4. Roer met een vork tot een gladde massa. Geef het onmiddellijk aan de baby met een schone lepel.

Behoud

bewaar de pap niet die de baby niet heeft gegeten. Na gebruik het sachet goed sluiten en uiterlijk drie weken na opening op een koele, droge plaats bewaren.

CERELAC, de favoriete pap van de Portugezen die al meer dan 8 decennia verschillende generaties gezinnen voedt - is tegenwoordig een referentie wanneer we het hebben over kindervoeding en voedseldiversificatie, en het belang dat de eerste 1000 dagen van het leven van de baby hebben in hun ontwikkeling en gezonde groei.

De eerste 1000 dagen zijn precies de eerste 3 levensjaren van de baby, vanaf het moment van conceptie tot 2 jaar. Deze periode omvat verschillende stadia van de moeder en de baby zelf, van zwangerschap, borstvoeding tot voedseldiversificatie. Tijdens deze stadia groeit, ontwikkelt en verwerft de baby eetgewoonten die zijn hele volwassen leven zullen duren. Een baby is geen mini-volwassene: hij heeft een kleinere buik en specifieke voedingsbehoeften.

CERELAC pap, gemaakt met granen die speciaal zijn gekweekt en geselecteerd voor zuigelingenvoeding, leveren bij elke maaltijd essentiële voedingsstoffen die passen bij de behoeften van de baby, waardoor hij nieuwe smaken kan uitproberen en voldoende voeding krijgt tijdens de periode van voedseldiversificatie.

CERELAC is een qua voedingswaarde complete babypap, geschikt voor de kleine buiken van baby's. En het heeft een unieke en onmiskenbare smaak!