• GROOTHANDEL IN PORTUGESE PRODUCTEN
  • ADRES : RIGA 4 E, BARENDRECHT
  • ZATERDAG GEOPEND VOOR AFHAAL, LOCATIE OPEN 10:00-15:00
  • VOOR PARTICULIEREN OF BEDRIJVEN
  • info@portugeseproducten.nl
  • GROOTHANDEL IN PORTUGESE PRODUCTEN
  • ADRES : RIGA 4 E, BARENDRECHT
  • ZATERDAG GEOPEND VOOR AFHAAL, LOCATIE OPEN 10:00-15:00
  • VOOR PARTICULIEREN OF BEDRIJVEN
  • info@portugeseproducten.nl

Arroz Pato Real Agulha / Naald rijst Pato Real 1 Kg.

€ 1,99
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Arroz Pato Real Agulha / Naald rijst Pato Real 1 Kg.


Gekenmerkt door lange en fijne korrels, presenteert high weerstand tegen koken.

Ideaal voor het maken van gerechten waarin rijst gepresenteerd moet worden droog, los en serveer als begeleiding.

Makkelijk te koken, geeft uitstekende resultaten, zelfs na koeling en opwarmen.

Het is een zeer flexibele rijst en kan in alle gerechten gebruikt worden losser of met meer saus. Geschikt voor witte rijst, rijst van groenten, peperrijst, eendenrijst, kabeljauwrijst en vele andere recepten, alleen een beetje creativiteit!

Ernesto Morgado SA, opgericht in 1920, is een seculier bedrijf en de oudste rijstindustrie in Portugal met als missie "Het combineren van kennis en passie om Pato Real te produceren. De rijst van je leven.”. Een familiebedrijf, met 100% nationaal kapitaal, in handen van twee broers die de derde generatie vertegenwoordigen en de vierde generatie maakt ook deel uit van het personeel.

Gelegen in Vale do Mondego, een gebied dat carolino-rijst bij uitstek produceert, profiteert het van een diepgaande kennis van rijst en hoe het van generatie op generatie kan worden geproduceerd.
In de afgelopen jaren heeft het een diepgaand transformatieproces doorgemaakt door middel van een RDI-project met een sterke component van wetenschappelijk en technologisch onderzoek om in te spelen op de marktbehoeften en om een ​​nationale en lokale hulpbron, de carolino do Mondego, te versterken. Tegenwoordig is het er trots op een MKB-leider te zijn, deel uit te maken van het "SME Innovation Network" van COTEC Portugal en waarschijnlijk het enige bedrijf ter wereld te zijn dat japónica-rijst (Carolino) gebruikt in gesteriliseerde maaltijden met superieure kwaliteit en unieke smaak zonder toevlucht te nemen tot tot conserveermiddelen, kunstmatige chemische toevoegingen of smaakversterkers.
Met ongeveer 50 werknemers en een productiecapaciteit van 40.000 ton/jaar volwitte rijst, heeft het een enorm werkterrein, dat drie bedrijfsgebieden bestrijkt: het merk Pato Real - een van de belangrijkste merken op de markt en leider in het Carolino-rijstsegment – ​​, de distributiemerken en industriële klanten.
Op de binnenlandse markt is het aanwezig in de belangrijkste stoelen van hypermarkten, supermarkten, traditionele handel en C&C's en is het geleidelijk gegroeid op exportmarkten, in Europa en het Midden-Oosten.
Met IFS-kwaliteitscertificaat.