• GROOTHANDEL IN PORTUGESE PRODUCTEN
  • ADRES : RIGA 4 E, BARENDRECHT
  • ZATERDAG GEOPEND VOOR AFHAAL, LOCATIE OPEN 10:00-15:00
  • VOOR PARTICULIEREN OF BEDRIJVEN
  • info@portugeseproducten.nl
  • GROOTHANDEL IN PORTUGESE PRODUCTEN
  • ADRES : RIGA 4 E, BARENDRECHT
  • ZATERDAG GEOPEND VOOR AFHAAL, LOCATIE OPEN 10:00-15:00
  • VOOR PARTICULIEREN OF BEDRIJVEN
  • info@portugeseproducten.nl

Arroz Bom Sucesso Carolino / Bom Sucesso Rijst Carolino 1 Kg.

€ 2,49
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Arroz Bom Sucesso Carolino / Bom Sucesso Rijst Carolino 1 Kg.


Rijst 100% Nationale Geïntegreerde Productie (zonder chemicaliën die schadelijk zijn voor de volksgezondheid en het milieu). Gecertificeerd product.

Naam Extra lange Carolino gebleekte rijst
Voorbereiding

Bereidingswijze - 2 personen: Doe 450 ml water in een pan, voeg zout naar smaak toe en breng aan de kook. Voeg 150 g carolino good success rijst toe en laat dit zonder roeren op laag vuur koken tot het water is opgenomen en de rijst gaar is. Serveer onmiddellijk.Bom Sucesso-rijst is verkrijgbaar in Carolino-soorten met Arite-variëteit, Naald met Sprint-variëteit, Volkoren met Arite-variëteit, Aromatic met Electtra-variëteit, Sushi met Sfera-variëteit, Risotto met Ulisse-variëteit en in de vier bevroren soorten Pronto!, rijst bereid volgens traditionele recepten .

De Bom Sucesso-kwaliteit, vandaag erkend als de belangrijkste referentie op de markt, is het resultaat van een strenge controle in alle stadia van het productieproces, dat eindigt met de selectie van korrel voor korrel en verpakking in een gecontroleerde atmosfeer.

Het is ongetwijfeld een premium rijst en de matrix van de Orivárzea-merken, achtereenvolgens onderscheiden met de belangrijkste onderscheidingen op de markt, zoals de Flavour of the Year en Consumer Choice.


Wij produceren de authentieke en smakelijke Arroz de Portugal. Puur, zoals de natuur het heeft geschapen.

Het verhaal van Orivárzea begint in 1997, toen een groep van 10 van de belangrijkste rijsttelers in Lezíria Ribatejana besloot de handen ineen te slaan en de krachten te bundelen om een ​​uitstekende rijst met unieke kwaliteiten te produceren en op de markt te brengen, zodat deze de eindconsument tegen een eerlijke prijs bereikt. .

De kwaliteit van Arroz Carolino, geproduceerd door Orivárzea in Lezíria Ribatejana, is zo onderscheidend dat, naast de nationale markt, het product nu wordt geëxporteerd naar de meest veeleisende markten in Europa en zelfs naar China zelf, en toonaangevende bedrijven in de voedselmarkt kinderen, vertrouw op de kwaliteit van Orivárzea-rijst als de grondstof die is geselecteerd voor de rigoureuze bereiding van hun producten.